5 all-inclusive hotels aan de Roemeense kust, in 2016

2 931

Mulţi ani, litoralul românesc a fost abandonat şi lăsat să meargă din inerţia anilor de glorie. Numărul turiştilor scădea, unităţile de cazare se degradau şi erau tot mai puţine. În tot acest timp, românii descopereau Turcia, Grecia, Croaţia, apoi Bulgaria.

plaja-litoral-romania-XNUMX

Dar de ceva ani, situaţia s-a schimbat şi s-a schimbat în bine. De aproximativ XNUMX ani, an de an ceva e nou pe litoralul românesc. Staţiunea Mamaia a renăscut pentru tineret şi turismul de weekend, apoi Eforie SUD şi Eforie NORD pentru familişti, Vama Veche a atras mereu oamenii liberi, dornici de distracţii pe plajă până noaptea târziu şi la un foc de tabără.

plaja-litoral-romania

De aproximativ XNUMX ani, a început să apară şi ideea de all inclusive. La început mai timid, cu temerile aferente, dar tot mai multe hoteluri au decis să adopte acest stil. Iar în articolul de astăzi, echipa AirlinesTravel împreună cu agenţia de turism Paradis Vacanţe de Vis vă prezintă XNUMX hoteluri all inclusive. Ordinea nu contează, nu e un clasament. Hai să le cunoaştem!

PHOENICIA HOLIDAY RESORT

Complex Phoenicia Holiday Resort este situat în Mamaia Nord, la aproximativ XNUMX de metri de plajă. Complexul este format dintr-un ansamblu de XNUMX clădiri cu XNUMX etaje cu un total de XNUMX de studiouri şi apartamente cu XNUMX camere şi XNUMX camere, toate echipate cu aer conditionat în fiecare cameră, TV cu ecran plat, acces gratuit la internet wi-fi.

mic-dejun-hotel-phoenicia

Mesele pot fi servite într-unul dintre cele XNUMX restaurante cu diverse specificuri culinare, din cadrul complexului. Regimul de masă acceptat: Mic dejun, Demipensiune(mic dejun+prânz) şi bufet suedez (apa, suc, cafea incluse) sau All Inclusive (mic dejun+pranz+cina+bauturi). Mic dejun: XNUMX – XNUMX, Prânz: XNUMX – XNUMX.

Pentru XNUMX, Phoenicia Holiday Resort a anunţat că îmbunătăţeşte serviciul all inclusive şi introduce gustări între mesele principale.

Resort PHOENICIA HOLIDAY din Mamaia – MAXI EARLY BOOKING LITORAL XNUMX

Notă personală: În XNUMX, am avut plăcerea să mă bucur de un sejur în cadrul complexului Phoenicia. Servicii foarte bune, camerele ok, mâncarea gustoasă şi plaja la XNUMX paşi.

Hotel Turquoise

Despre Hotel Turquoise nu pot să vă spun prea multe. L-am vizitat în XNUMX, iar la vremea respectivă încă nu era finisat. Deci este un hotel renovat şi deschis recent. Hotel Turquoise are XNUMX stele şi este amplasat în staţiunea Venus, chiar pe malul marii. Ca poziţionare, este amplasat în centrul staţiunii într-o zonă exclusivistă a hotelurilor de XNUMX şi XNUMX stele, având toate camerele cu vedere la mare. Legat de privelişte, cameră cu vedere la mare nu înseamnă mereu că e şi frontală spre mare.

hotelturquoise-bufet

Pentru că suntem la capitolul all inclusive, mai jos aveţi serviciile oferite de Hotel Turquoise:

Servicii de masa all inclusive (în regim bufet, oferite la restaurant):
– mic dejun între orele XNUMX:XNUMX-XNUMX:XNUMX
– pranz între orele XNUMX:XNUMX-XNUMX:XNUMX
– gustări (produse patiserie, cafea, ceai) între orele XNUMX:XNUMX-XNUMX:XNUMX
– cina între orele XNUMX:XNUMX-XNUMX:XNUMX
– apa şi băuturi răcoritoare pe tot parcursul zilei (XNUMX:XNUMX-XNUMX:XNUMX) oferite la restaurant şi pe terasa restaurantului
– vinul casei şi bere draft în intervalul XNUMX:XNUMX-XNUMX:XNUMX oferite la restaurant şi pe terasa restaurantului
– lichior, vermut, vodca, coniac în intervalele XNUMX:XNUMX-XNUMX:XNUMX şi XNUMX:XNUMX-XNUMX:XNUMX oferite la restaurant
– minibar gratuit în camera (alimentat o dată pe zi )

Hotel Turquoise – MAXI EARLY BOOKING LITORAL XNUMX

Hotel MAJESTIC

Hotel MAJESTIC din Jupiter a introdus serviciul all inclusive. Este primul an, aşa că le dorim succes. Hotelul dispune de camere dotate cu pat matrimonial sau twin. Complexul e prevăzut cu piscina exterioara, foişor, grădină de vară, terasă şi restaurant, săli de conferinţe, loc de joacă pentru copii, spectacole de divertisment în cadrul programului artistic. Accesul la piscina hotelului este gratuit numai pentru clienţii hotelului în intervalul orar XNUMX:XNUMX – XNUMX:XNUMX. Sezlongurile sunt oferite în limita locurilor disponibile.

bunatati_majestic

Serviciul all inclusive include: mic dejun, gustări, prânz şi cină. Orarul meselor:

– mic dejun (XNUMX:XNUMX – XNUMX:XNUMX) – include apa, suc, ceai, cafea;
– gustare (XNUMX:XNUMX – XNUMX:XNUMX) – include produse de patiserie, diverse;
– pranz (XNUMX:XNUMX – XNUMX:XNUMX) – include bauturi non alcoolice, apa, suc, ceai, cafea, bauturi alcoolice: bere draft, vin de masa draft alb/rosu, lichior, vodca;
– gustare XNUMX:XNUMX – XNUMX:XNUMX) – include produse de patiserie, diverse;
– cina (XNUMX:XNUMX – XNUMX:XNUMX) – include bauturi non alcoolice, apa, suc, ceai, cafea, bauturi alcoolice: bere draft, vin de masa draft alb/rosu, lichior, vodca.

Hotel MAJESTIC – MAXI EARLY BOOKING LITORAL XNUMX

Hotel MERA SKY / BLUE

Hotel MERA SKY / BLUE are XNUMX stele şi este amplasat în zona centrală a staţiunii Venus. A fost renovat în totalitate în XNUMX, oferind acces la piscină, loc de joacă pentru copii, restaurant propriu, parcare, plajă privată, sezlong la plajă în limita locurilor disponibile, internet Wi Fi, spa center. Hotelul dispune de XNUMX camere duble Mera Sky, XNUMX camere duble şi XNUMX junior suite Mera Blue, XNUMX camere duble, XNUMX junior suite şi XNUMX apartamente vilele Mera Luxury.

meniu-MERA-SKY-BLUE

Conceptul de all inclusive cuprinde:

– mic dejun între orele XNUMX:XNUMX -XNUMX:XNUMX
– prânz între orele XNUMX:XNUMX -XNUMX:XNUMX
– gustări (produse patiserie, cafea, ceai) între orele XNUMX:XNUMX -XNUMX:XNUMX
– cina între orele XNUMX:XNUMX – XNUMX:XNUMX.

Apa şi băuturi răcoritoare pe tot parcursul zilei (XNUMX:XNUMX – XNUMX:XNUMX) oferite la restaurant, în timpul meselor şi gustărilor sau la piscina, în afara orelor de servire a meselor.

Băuturi alcoolice indigene (vinul casei şi bere draft) în intervalul XNUMX:XNUMX – XNUMX:XNUMX oferite la restaurant, la prânz şi la cină; la piscină, în afara orelor pentru prânz şi cină.

Lichior, vermut, vodca, coniac în intervalele XNUMX:XNUMX – XNUMX:XNUMX şi XNUMX:XNUMX – XNUMX:XNUMX oferite la restaurant. Minibar gratuit în cameră, alimentat o dată pe zi.

Hotel MERA SKY / BLUE – MAXI EARLY BOOKING LITORAL XNUMX

litoral-romania-XNUMX-XNUMX

Hotel Victoria

Hotel Victoria are XNUMX stele şi este amplasat în staţiunea Mamaia, la XNUMX de metri plaja. Pentru pachetele All inclusive, băuturile pot fi servite şi la barul de pe terasa hotelului între mese, orele: XNUMX-XNUMX şi XNUMX-XNUMX.

În lunile mai, iunie şi septembrie, masa se va servi sub formă de bufet sau a la carte, în funcţie de numărul de turişti din hotel.

meniu-Hotel-Victoria-Mamaia

Turiştii cu pachete all inclusive vor purta obligatoriu brăţara specifică. Numai pe baza brăţării se va putea face accesul la bufet, restaurant, bar plajă. În cazul pierderii brăţării, turistul va achita XNUMX lei pentru înlocuire.

Pachetele All Inclusive includ:

Cazare si masa tip bufet (toate cele trei mese).
Bauturi alcoolice si non-alcoolice, acestea pot fi servite la barul restaurantului pe perioada programului de masa si intre mese la barul de pe terasa.

Hotel Victoria – MAXI EARLY BOOKING LITORAL XNUMX

Însă lista hotelurilor cu all inclusive se măreşte de la an la an. Sunt hoteluri de XNUMX, XNUMX şi XNUMX stele, unele renovate, iar altele încă păstrează amprenta anilor `XNUMX. Până în prezent, problemele reale ale litoralului românesc ţin de lipsa personalului calificat, de lipsa curăţeniei în staţiuni şi de plajele slab întreţinute. Să sperăm că XNUMX vine cu modificări şi la acest capitol.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.