Larnaca - Londen Heathrow met Cyprus Airways, vanaf 10 september 2021

0 499

Transportatorul național din Cipru, Cyprus Airways, a anunțat lansarea unei noi rute ce va uni capitala Larnaca cu capitala Marii Britanii, Londra. Compania aeriană cipriotă cu sediul în Larnaca oferă publicului o destinație care a fost una dintre cele mai populare de pe piața din Cipru. Alegerea aeroportului Heathrow din Londra asigură faptul că ciprioții care călătoresc la Londra se vor bucura de facilitățile excelente pe care Heathrow le are de oferit vizitatorilor londonezi.

Pionier în industria turistică cipriotă, Cyprus Airways operează o rețea de XNUMX destinații internaționale spre Salonic, Heraklion, Skiathos, Preveza, Praga, Moscova, Sankt Petersburg, Tel Aviv, Beirut și Malta, cu London Heathrow cea mai recentă destinație adăugată.

Larnaca – Londra Heathrow cu Cyprus Airways

Zborurile sunt programate să înceapă din XNUMX septembrie XNUMX, cu plecare din Larnaca dimineața, un moment convenabil pentru a vă bucura de o zi întreagă la Londra. Zborurile vor fi operate zilnic, pe tot parcursul anului. și vor fi opetae cu aeronave de tip Airbus AXNUMX.

CY XNUMX Larnaca XNUMX:XNUMX – XNUMX:XNUMX Londra Heathrow
CY XNUMX Londra Heathrow XNUMX:XNUMX – XNUMX:XNUMX Larnaca

Prețurile biletelor pentru zborurile Cyprus Airways spre și dinspre Londra Heathrow își propun să ofere publicului călător tarife competitive. Ciprioții sunt sfătuiți să rezerve rapid pentru a profita de tarifele care încep de la XNUMX € pentru zborurile din Larnaca spre Londra Heathrow și de la XNUMX GBP pentru zborurile din Londra Heathrow spre Larnaca.

Compania a anunțat o ofertă limitată pentru rezervările făcute până la XNUMX septembrie XNUMX. Pasagerii care rezervă bilete de bază pot adăuga în coș și un bagaj de XNUMX kg pentru un cost de doar XNUMX EUR. În plus, Cyprus Airways a anunțat o taxă de penalizare zero pentru modificările zborurilor la biletele tarifare de bază, sub rezerva regulilor tarifare.

Recent, Cyprus Airways a fost achiziționată de SJC Group, un grup maltez de companii cu operațiuni în Africa și Orientul Mijlociu, care încorporează o serie de activități diferite, inclusiv operațiuni de zbor comercial cu elicoptere și întreținere de la hangare dedicate la Aeroportul Internațional Malta. Grupul SJC menține o flotă de aeronave private pentru a furniza servicii de urgență în părți îndepărtate ale lumii. Compania este, de asemenea, un furnizor important de servicii de incendiu, siguranță și securitate în Malta.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.